STUDENTENKAMERS  IN  DOMINGUITU

In de wijk Dominguitu staat een pas gerenoveerd studentencomplex aan de Bananaweg . Dit pand, dat volledig ommuurd is en daardoor zeer veilig, bestaat uit drie gescheiden woongedeeltes die elk beschikken over een aantal kamers. Elk woongedeelte heeft een grote volledig ingerichte  woonkeuken, badkamer en douche en toilet. Het hele pand, dat over 9 kamers beschikt, is recentelijk ( 2016) geheel gerenoveerd.

Het pand ligt in een veilige wijk en in een rustige straat. Het ligt op loopafstand van twee grote supermarkten (250 m) en de levendige Caracasbaaiweg, waar verschillende cafeetjes, eethuisjes en de bekende Curacaose ‘truki pan’ te vinden zijn. Ook zit je op 3 tot 5  minuten afstand van de bekende uitgaansgelegenheden Mambobeach en de Jan Thielbaai maar ook het centrum  (Punda genaamd), is maar 5 minuten rijden  met de auto. Als je een auto of scooter hebt gehuurd ( en dat is aan te raden!)  kun je die altijd veilig binnen parkeren. Het huis is volledig ommuurd en heeft een grote afsluitbare toegangspoort.

Verder beschikt het huis over een zeer grote tuin met barbecuefaciliteiten. Elk appartement heeft een ‘porch’ ( een soort buitengalerij) waar je lekker kan chillen maar er is ook nog een grote palapa in de tuin waar je echt rustig kan genieten van de buitengeluiden. Uiteraard beschikken we over een snelle internetverbinding en is er een schoonmaakster die elke week alle gezamenlijke ruimtes ( keuken en badkamer) onder handen neemt.

Alle kamers zijn gemeubileerd d.w.z. er is een bed, een nachtkastje, een hang-legkast, een bureau met stoel, een fan , een airco en er hangen gordijnen en een grote spiegel op. Beddengoed (lakens en slopen) en handdoeken (2) kunnen voor Naf. 75,- gehuurd worden. Eenmalig.

Er zijn  verschillende  soorten kamers; 2 kleine ( ongeveer 10 m²). Die kosten Naf 750,-  en 4 grotere kamers ( tussen 12 en 13 m²). Die kosten Naf 800 per maand. De grootste kamers kosten Naf. 850,-( 16 m²)  en Naf 900,- (de kamers op de bovenetage). De huurprijzen zijn inclusief water en elektra, internet en schoonmaakkosten. Ook is er airco aanwezig. Mocht de rekening voor water en elektra hoger uitvallen dan de berekende Naf. 100,-p.p.p.m. dan zal het resterende bedrag over de huurders verdeeld worden. Zie verder de lijst voor prijzen.

Uiteraard sluiten we een huurcontract af (minimaal 1 maand) en is er bij aanvang van de huurperiode een borg vereist van 1 maand huur, die aan het eind van de huurperiode verrekend wordt met eventuele schade of vermissing van goederen en de verplichte eindschoonmaak van Naf 50 gulden.

Het complex is ook geschikt voor mensen die om wat voor reden dan ook langere tijd op het eiland willen verblijven of voor lowbudget toeristen die niet per se in een duur strandhotel hoeven. Voor grotere groepen ( meer dan 5 mensen samen) zijn er speciale tarieven op aanvraag. Ook in het laagseizoen ( juli en augustus) gelden speciale prijzen!

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje.